Formació Diploma de Postgrau en l’Elaboració de Begudes Destil·lades i Licors

Aprèn les principals tècniques de fermentació, destil·lació d'aiguardents i elaboració de licors, a definir les característiques químiques i sensorials de les principals begudes destil·lades del mercat, així com les principals tècniques en el món de la mixologia. També coneixeràs la normativa legislativa i fiscal actual i els aspectes relacionats amb el desenvolupament de nous productes. Aquests coneixements s'aplicaran de forma pràctica durant tot el curs per a l'obtenció de diferents destil·lats i licors.

Durada: 30 ECTS

Dates: del 18/10/2019 al 25/10/2020

Horari: divendres de 16 a 20 h i dissabtes de 9 a 13 h.

Ubicació: URV. Facultat d'Enologia (Tarragona)

Nombre de places limitat: màxim 20

Més informació, aquí.

Bonificació:
L'empresa que matriculi un alumne en aquest curs obtindrà una reducció en la quota a la Seguretat Social en concepte de formació professional. Més informació, aquí.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation