La DO Montsant mostra els seus vins a Barcelona

El proper dilluns 4 de març , la Denominació d'Origen Montsant tornarà a traslladar-se a Barcelona per presentar els seus vins en un acte destinat al públic professional de la restauració i l'hostaleria, així com a prescriptors i premsa especialitzada. La jornada professional se celebrarà a la Casa Llotja de Mar (Pg. Isabel II, 2 – Pla de Palau) i arrencarà a les 16:30h .

Al showroom participarà una quarantena dels cellers emparats sota la DO Montsant, i els assistents podran tastar més de 200 referències . A més, la DO Montsant organitza també dos tastos dirigits centrats en els estudis de zonificació en què es troba immersa, on els participats podran apreciar les diferències existents entre les Garnatxes i les Carinyenes de les 6 zones en què es divideix la DO Montsant. Els tastos estaran conduïts per Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, i Sergi De Lamo, Director General del VITEC (Parc Tecnològic del Vi de Falset).

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation