Maneig del sòl i fertilitat en vinya i olivera

29/03
2019
Divendres 29/03/2019 
 Montblanc (Tarragona)

Les tècniques agrícoles han evolucionat molt, principalment en el maneig de la part aèria dels cultius, assolint alts nivells de tecnificació.

En aquesta evolució tècnica, tot i que tots reconeixem la importància del sòl per explicar l'estat de la vegetació, dóna la impressió que se li ha prestat menys atenció.

El sòl és molt més que el suport físic dels nostres cultius i un medi en el que aportem fertilitzants per a posar els nutrients a disposició de la planta.

El sòl és un sistema viu, i en la mesura que entenguem el seu funcionament i l'ajudem a desenvolupar-se, aconseguirem millorar les condicions dels nostres cultius, i per tant els seus rendiments.

En aquesta sessió es pretén aportar coneixements i elements de reflexió al voltant dels nostres sòls, la seva fertilitat i de com els podem gestionar millor, en benefici del propi sòl i els cultius, i per tant en benefici nostre.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation