Dades sobre les Assemblees del CEEC i l’ACE a CEVIPE

Aquest passat dissabte, 9 de febrer, es van celebrar les assemblees anuals de l'ACE i del CEEC. Enguany vam poder comptar amb la col·laboració de CEVIPE que va cedir les seves instal·lacions per fer les Assemblees.

Primer de tot volem agrair el Sr. Martí i el Sr. Rabadà, cap de vendes i director tècnic respectivament, la seva presencia a l'acte i la seva bona predisposició per que tot es desenvolupes el màxim de bé.

Assemblea ACE 2019
Com tots sabeu l'any passat al presentar les candidatures per el CEEC i l'ACE es van unificar la Presidència, Secretaria i Tresoreria, cada una amb un responsable i incorporant la figura del director d'operacions. Per tant a l'hora de fer les Assemblees, tot i que son dues Assemblees diferents ja que corresponen a dos entitats diferents, s'han fet de manera simultània, alternant la documentació d'una i després de l'altre, etc. D'aquesta manera s'ha agilitzat més l'assemblea i s'ha disposat de mes temps per aquells temes en que hi ha hagut més discussió.

Com tots recordareu l'ACE es la responsable de la major part dels pressupostos ja que es la que fa els serveis tan de l'ACE com del CEEC. Amb pressupost global del 2018 de les dues entitats hi ha hagut uns resultats positius. Per l'any 2019 el pressupost previst d'ambdues entitats es pràcticament el mateix que l'any anterior. De tota maneres es previsible que hi pugui haver increments degut a nous indicadors que han arribat al llar d'aquest febrer però que no han pogut queda plasmats en aquest pressupostos.

Enguany hi ha hagut un increment notable de reunions i participació en els diferents actes als que se'ns convoca-convida, dels 23 de l'any 2017 s'ha passat als 58 del 2018 això també s'ha vist amb un increment de correspondència de un 20% respecte el 2017.

Cal destacar que s'han organitzat tots aquells actes previstos i ja habituals com son La xerrada de verema, l'Assemblea General, el Congrés i la Nit de l'enologia, el Taller de tast...però també enguany se n'han organitzat dos de nous i força importants, com son: La Fira de Patrocinadors que es va fer a la URV i el curs de Pèrit Expert impartit al parc Àgora. Per aquest any està previst repetir-los, aprofundint amb les mateixes temàtiques o d'altres.

En acabar l'Assemblea es va fer una visita als magnífics laboratoris de CEVIPE en els que s'analitzen més de 35.000 mostres de vi i most a l'any i es va concloure la jornada amb un aperitiu i tertúlia per a tots els associats-col·legiats assistents.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation