La DO Catalunya viatja a la Berlinale amb Catalan Arts

A més, estrenem la 2a temporada de “Com Fer-ho” amb La Conca 5.1, i no li perdem la pista a Bohèmia, que al març participarà al Sonoma International Film Festival de Califòrnia

Per a la Denominació d'Origen Catalunya el mes de febrer arrenca amb força, i seguint amb la col·laboració de la DO amb l'ICEC, l'11 de febrer estarem acompanyant a Catalan Arts! al Berlin International Film Festival , en un cocktail presentació de les pel·lícules catalanes seleccionades a la Berlinale (7-17 de febrer). Es tracta de la 69a edició del festival, que cada any entrega els seus famosos Osos d'Or i que, juntament amb Cannes i Venècia, és un dels festivals de cinema més importants i més popular d'Europa.

Per altre banda, estrenem la segona temporada de “Com fer-ho , una secció dedicada a tots els winelovers , produïda per La Conca 5.1, presentada per la sommelier Clara Isamat i amb el suport de la DO Catalunya. Cada 15 dies es publicarà una nova càpsula de vídeo amb consells per gaudir del vi, estar actualitzats i conèixer de forma amena aspectes fonamentals del sector vinícola. El primer capítol s'estrenarà el dijous 7 de febrer!

Bohèmia segueix girant

Ja fa més d'un any de l'estrena del curt “Bohèmia”, dirigit per Anna Petrus i basat en el vinòmic homònim de David Morancho, però sembla ser que aquest encara té corda per estona.

Després de projectar-se a festivals de cinema i curtmetratges de renom, nacionals i internacionals -London Spanish Film Festival, Festival de Cine de Madrid…-, i rebre reconeixements com el Premi del Jurat al Millor Curt en Llengua Estrangera, al Long Beach International Festival de Nova York; Bohèmia ha estat seleccionat per participar el proper mes de març al Sonoma International Film Festival de California , que se celebra del 27 al 31 de març.

Encara no es coneixen les dates de projecció del curtmetratge, però ben aviat en podrem donar més detalls. De moment, i per fer un repàs del recorregut que ha tingut Bohèmia dins el circuit de festival, podeu visitar la secció de la web https://docat.cat/bohemia/ .

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation