Gonzalez Byass, la millor bodega del món

La publicació d'EE. UU, Wine Enthusiast, ha premiat a González Byass com la "Millor Bodega Europea de l'any" als Premis Wine Star.

Mauricio González-Gordon, president de González Byass, ha recollit el guardó de "Millor Bodega Europea de l'any" durant la gala anual dels Premis Wine Star celebrats a Miami (EE. UU) . El jurat d'aquesta competició organitzada per Wine Enthusiast, una de les publicacions especialitzades més influents d'Estats Units, ha reconegut la trajectòria de la família de vi d'origen jerezà a nivell mundial i, especialment, en aquest país.

L'aposta per l'elaboració de vins singulars que expressen fidelment el terrer i l'aplicació de tècniques artesanals i respectuoses amb el medi ambient, han estat altres dos aspectes decisius a l'hora d'assolir aquest èxit històric per González Byass. Bodegas Beronia (DOC Rioja), Viñas del Vero (DO Somontano), Tío Pepe (DO Jerez), Cavas Vilarnau (DO Cava), Beronia Rueda (DO Rueda), Pazos de Lusco (DO Rías Baixas), Finca Constancia (DO). Vi de la Terra de Castella) i Finca Moncloa (Vi de la Terra de Cadis), s'han convertit en la Millor Família de Vi de Europa als Estats Units.

Aquesta bodega, presidida actualment per la cinquena generació de la família González, ha mostrat una clara vocació exportadora des de la seva fundació, el 1835. González Byass es troba en més de 100 països i està present en diverses regions vitivinícoles d'Espanya i del Nou Món, Con Veramonte, a Xile, i Pedro Domecq, a Mèxic. En l'actualitat, Estats Units segueix sent un dels principals mercats del vi a nivell mundial per a aquesta companyia.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation