L’ACE entrega el premi del concurs de dibuix de la Nadala 2018

Aquesta setmana s'han entregat el premi del Concurs de nadales que es va fer el passat mes de novembre

Nadala ACE 2018
El dibuix que enguany va servir per felicitar les festes de Nadal als associats i col·legiats, fou l'escollit entre els presentats pels alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària de l'Escola Sant Domènech de La Ràpita, que van ser els escollits enguany per fer el concurs de nadales que cada any fa l'ACE-CEEC, per tal de felicitat el Nadal. Hi va haver quatre finalistes i el guanyador va ser un nen de primer curs. Els nens van ser obsequiats amb el llibre “Les hores de la Vinya. Del cep al celler” de l'autora Quima Ricart que l'assessoria Rius & Rius ha tingut la gentilesa d'obsequiar-nos. El guanyador a més va obtenir un lot d'altres llibres.

entrega premis nadala
L'entrega de premis va ser dilluns passat a la mateixa escola i va anar a càrrec de Xenia Bonet i Carles Playà en presencia dels alumnes dels quatre cursos esmentats, dels mestres i la directora del centre. A ells volem agrair la seva col·laboració per poder fer un esdeveniment tant entranyable.

Des d'aquí volem agrair a l'Escola Sant Domènech de La Ràpita, equip docent i alumnes la seva col·laboració.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation