Sommelier Professional | Fundació URV

Del 13/01/2020 al 30/11/2021
·Professionals de l'hostaleria i de la comercialització de vins
·Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria
·Professionals dels cellers

Objectius:

- Planificar establiments, àrees o departaments de servei i/o comercialització de begudes,vins i licors.
- Organitzar els processos d'aprovisionament i compra.
- Gestionar la correcta conservació dels vins i begudes.
- Elaborar i dissenyar cartes de begudes, vins i licors, tant nacionals com internacionals, relacionant-les amb ofertes gastronòmiques.
- Realitzar el servei de begudes vins i licors, assessorant als clients.

Horaris:

Dilluns de 10 a 13 h i de 14 a 17 h.

Les classes presencials seran de gener a juny de 2020 i de gener a juny de 2021.

Contacte:

Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat

Més informació, aquí.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation