Introducció a la viticultura biodinàmica

Llançà, del 6 de març a l'11 d'abril de 2019

En els darrers anys, s'ha observat que l'interès dels professionals de la viticultura ha anat creixent pel sistema de producció biodinàmica. En aquest sentit, les explotacions que han decidit fer el canvi i adoptar la metodologia biodinàmica han comprovat que dona resultats positius, tant en la vitalització dels sòls com en la qualitat de la vinya i del vi obtingut.

L'Escola Agrària de l'Empordà, en col·laboració amb la DO Empordà i l'IES de Llançà, ha posat en marxa aquest curs per tal de fer front a la demanda de formació en viticultura biodinàmica en el nostre territori.

El curs té com objectiu oferir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per millorar les competències professionals dels/les viticultors/es que vulguin implementar aquest sistema de treball de la vinya i del vi en les seves explotacions i cellers.

Més informació, aquí .

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation