Assemblea General Ordinària del CEEC i de l’ACE, el 9 de febrer

El president-degà, per acord de la Junta, convoca l'Assemblea General Ordinària del Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i la de l'Associació Catalana d'Enòlegs, i informa que les assemblees es celebraran al mateix temps el dia 9 de febrer de 2019 , a les 9 h en primera convocatòria i a les 9:30 hores en segona convocatòria a Cevipe, situat a la Finca Prunamala s/n, Crta. Vilafranca Km. 2. 08770 Sant Sadurní d'Anoia.

Serviran per aprovar els resultats de l'exercici 2018, la memòria d'activitats, aprovar el pressupost del 2019, el programa d'actuació per al 2019, entre altres temes.

Tota la documentació referida al contingut d'aquestes assemblees està a disposició dels associats/col·legiats prèvia validació amb el vostre nom d'usuari i contrasenya a la part privada de la web www.enolegs.cat

Es prega confirmació d'assistència telefonant o enviant un correu electrònic a la seu de l'ACE abans del dia 4 de febrer.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation