Ja es pot consultar en línia la tesi doctoral de Carme Domingo: identificació de les varietats en mescles de vins comercials mitjançant espectroscòpia

Amb aquesta tesi de Carme Domingo, es demostra que l'ús combinat de mètodes espectroscòpics i moleculars té un gran potencial per a l'autenticació de varietats negres en mescles de vi comercials.

"L'autenticitat i traçabilitat dels vins són d'interès en els sectors productor i elaborador, així com en l'àmbit comercial, organismes reguladors i consumidors. Les varietats cabernet sauvignon, pinot noir, merlot, tempranillo, garnatxa i syrah s'utilitzen àmpliament i, els vins comercials que resulten de la mescla d'aquestes varietats han estat l'objecte d'aquest estudi".

Podeu consultar la tesi en línia aquí.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation