Convocada la beca d’investigació ’Eduard Puig Vayreda’ per finançar estudis sobre la vinya i el vi de l’Empordà

El Consell Regulador de la DO Empordà , la Càtedra del Vi i l'Oli de l'Empordà, la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Figueres -amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili , l'Institut Català del Vi (INCAVI) , l'Institut d'Estudis Empordanesos , la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol , i la Diputació de Girona ; el patrocini dels cellers La Vinyeta i Perelada , i el suport dels cellers Pere Guardiola , Cooperativa d'Espolla i Vinyes dels Aspres - convoquen la primera edició de la Beca Eduard Puig Vayreda a l'entorn de la vinya i del vi de l'Empordà.

La beca d'investigació, de caràcter biennal, es concedeix a un projecte d'investigació inèdit en relació amb la viticultura i l'enologia a l'Empordà en qualsevol d'aquests àmbits: històric, arquitectònic, etnològic, ambiental, turístic o econòmic.

S'atorgarà un ajut de 5.000, adreçat a persones, ja siguin estudiants, professionals o estudiosos i a entitats sense ànim de lucre.

El projecte de recerca i les candidatures es poden presentar fins el 15 de febrer de 2019 a la seu del Consell Regulador de la DO Empordà. Les bases de la convocatòria estan publicades al web de la DO Empordà (www.doemporda.cat )

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation