Prescriptors vinícoles visitaran el Penedès el proper mes de març

L'Associació de cellers Qalidès Terrers del Penedès i la DO Penedès organitzaran conjuntament durant els dies 3, 4 i 5 de març del 2019 una missió inversa sota el nom EXPERIÈNCIA PENEDÈS

Una cinquantena de prescriptors especialitzats visitaran el territori històric per conèixer la gran riquesa del Penedès

Durant tres intensos dies viuran i gaudiran del Penedès, les seves arrels i les seves tradicions

La DO Penedès i l'Associació Qalidès organitzaran conjuntament una missió inversa convidant a representants de restaurants amb estrelles Michelin, hotels i botigues especialitzades provinents de Catalunya i de diferents punts de l'estat espanyol, que junt amb periodistes de mitjans especialitzats i generalistes, gaudiran durant els tres dies de l'EXPERIÈNCIA PENEDÈS reforçant la convivència entre els productors i els prescriptors.

Impulsar el coneixement del territori vinícola a través de la recuperació històrica de més de 2700 anys és l'objectiu d'aquesta missió inversa, i també aprendre de la seva viticultura antiga i de la recuperació de varietats ancestrals. La gran diversitat que ens ofereix el Penedès vinícola , des de la seva influència marítima fins al clima més continental de les muntanyes, es reflecteix a través dels vins en la seva màxima expressió.

Els visitants viuran d'una manera amena i atractiva l'EXPERIÈNCIA PENEDÈS que s'enfocarà en els VINS DE TERRER . Des dels cellers participants es destacarà la zona de plantació, el seu sòl i clima, arrodonint l'experiència amb la degustació dels seus vins.

Durant els tres dies, es fusionaran amb els vins els aspectes culturals, paisatgístics i gastronòmics del territori per tal de fer-los coneixedors de l'immens potencial de la DO PENEDÈS com una comarca farcida de masies i petits nuclis rurals que conté un sorprenent patrimoni monumental i arqueològic .

L'EXPERIÈNCIA PENEDÈS, és l'oportunitat d'una immersió al territori entre els visitants i els elaboradors. L'Associació Qalidès i la DO Penedès, tenen l'objectiu comú d'establir l'esdeveniment vinícola com un referent.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation