Requisits a la indústria agroalimentària per a la producció de transformats ecològics

11/01
2019
fins al dia 18/01/2019 
En diferents municipis

Tothom que produeix, elabora, envasa, importa o comercialitza productes ecològics dins de la Unió Europea cal que acompleixi amb la normativa i estigui certificat per un organisme o autoritat de control autoritzat, que en el cas de Catalunya és el CCPAE.

En aquesta jornada s'explicarà quin és el marc d'actuació i quins requisits ha de complir qualsevol indústria alimentària que vulgui produir productes transformats ecològics.

La jornada va adreçada a les empreses que s'estan plantejant treballar en aquesta línia de producció.

D'aquesta jornada se'n faran dues sessions iguals: la primera es farà als Serveis Centrals del DARP a Barcelona, i es podrà seguir també presencialment des les Escoles Agràries de l'Empordà (Monells) i de Manresa, on es retransmetrà via webinar. La segona sessió tindrà lloc a Tàrrega i es podrà seguir també presencialment via webinar des de les Escoles Agràries de Mas Bové (Constantí) i del Solsonès (Olius). Al moment d'inscriure-us cal que indiqueu al formulari des d'on seguireu la jornada.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation