Els futurs professionals del sector farmàcia coneixen els beneficis del consum moderat de vi

FIVIN ha estat col·laborant amb la Federació Espanyola d'Estudiants de Farmàcia amb l'objectiu de comunicar els aspectes positius del consum moderat i responsable de viure sobre la salut.
La Federació Espanyola d'Estudiants de Farmàcia ha celebrat a finals del mes de novembre el seu 29è congrés anual, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, ​​reunint a 180 estudiants.

La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició - FIVIN ha participat en aquest congrés informant i formant als joves futurs farmacèutics sobre com el vi és considerat un aliment en el marc d'una dieta sana i saludable, com és la Dieta Mediterránea. I com el seu consum moderat aporta importants beneficis per a la salut.

També s'han donat a conèixer les investigacions científiques sobre els efectes protectors del vi i els seus principals components (per exemple, els polifenoles) que incideixen sobre la mortalitat total i les principals malalties cròniques com les malalties cardiovasculars, diabetis, demències i alguns tipus de càncer .

FIVIN va oferir un taller d'iniciació a la cata de vins i caves de Caves Vilarnau del Grup González Byass, que van ser explicats per la seva sommelier, Georgina Saumell. Una excel·lent forma d'acostar-se als futurs professionals de la salut a la cultura del vi.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation