Presentació de CORPINNAT a la comarca del Bages

Aquest dijous s'ha presentat el projecte CORPINNAT al restaurant El Mirador de Montserrat, al municipi de Santpedor, convidats per la Confraria de Vins del Bages. Més d'un centenar de persones han participat en el sopar-presentació i han tastat alguns dels escumosos gran reserva que elaboren les set marques que actualment integren CORPINNAT: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló i Huguet-Can Feixes. La presentació va anar a càrrec de Xavier Nadal, que va explicar als assistents les característiques de qualitat que reuneixen els escumosos elaborats sota el paraigua d'aquesta marca col·lectiva de la UE, com ara collita 100% ecològica i verema manual, criances mínimes de 18 mesos i vinificació íntegra a la propietat.

Aquest proper diluns 3 de desembre també es presentarà CORPINNAT al Celler del Nou Priorat (al costat de l'estació de Sants de Barcelona) de la mà de l'Espai del Vi Català que dirigeix Miquel Figini. És una presentació acadèmica dirigida a professionals que realitzen formació sobre la cultura del vi.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation