Valentí Roqueta, membre de l’ACE, seguirà quatre anys més al capdavant de l’Associació Vinícola Catalana

Les empreses Família Torres, Perelada, Huguet de Can Feixes, Castell del Remei, René Barbier, Codorniu ostenten les sis vicepresidències

Valentí Roqueta ha estat reelegit president de l'Associació Vinícola Catalana en el decurs de la Junta Directiva celebrada ahir, 22 de novembre, a Vilafranca del Penedès.

Nova junta AVC
El President del grup vitivinícola Roqueta Origen, assumeix novament el càrrec amb la il·lusió de presidir un dels sectors més estratègics per al país amb empreses arrelades al territori, amb gran capacitat d'exportació, que proporcionen treball, cuiden el paisatge i fomenten el turisme.
Oferint un producte, el vi, gran transmissor de cultura i d'un modus de vida que s'ha demostrat dels més saludables del món. Un sector que està en progressió positiva amb un producte d'una gran qualitat reconeguda internacionalment.

Les empreses Familia Torres, Perelada, Huguet de Can Feixes, Castell del Remei, René Barbier, Codorniu ostenten les sis vicepresidències i Bodegas Pinord es converteix en tresorer de la Junta Directiva de l'AVC.

L'Associació Vinícola Catalana representa actualment al 80% dels cellers de Catalunya i el seu objectiu principal és la defensa dels interessos generals del sector i impulsar les potencialitats que el vi català ofereix, tant al nostre país com als mercats internacionals.

El grup dels elaboradors i/o embotelladors de vins tranquils és el més important que representa la patronal, ja que suposa el 52% de la comercialització total de vi català acollit a les Denominacions d'Origen Protegides catalanes, és a dir, un total de 60 milions d'ampolles de vi amb D.O, de les quals el 51% van a exportació i la resta a mercat interior.

Per a Valentí Roqueta aquests propers quatre anys suposen “continuar la labor històrica que fa l'Associació Vinícola des de la seva fundació de defensar els interessos generals del sector i d'assessorar als associats i d'ajudar a coordinar i impulsar les potencialitats que el vi català ofereix, tant al nostre país com als mercats internacionals” .

Un altre dels reptes importants que té al capdavant la patronal és el projecte de la Catalan Wine House, una iniciativa que vol portar a Catalunya a ser el primer destí enoturístic i enogastronòmic mundial i Barcelona, la capital d'aquest destí.


Membres de la Junta Directiva AVC
Presidència: Roqueta Origen
Vicepresident 1r: Família Torres
Vicepresident 2n: Perelada
Vicepresident 3r: Huguet de Can Feixes
Vicepresident 4r: Castell del Remei
Vicepresident 5è : René Barbier
Vicepresident 6è - comptador: Codorniu
Tresorer: Bodegues Pinord

Vocals
Albet i Noya
Alcoholera Vinícola Mediterrània
Carviresa
Celler La Vinyeta
Edetària
Espelt Viticultors
Gonzalez Byass - Vilarnau
Gramona
J.B.Berger
Joan Sardà
Josep Masachs
Juvé i Camps
La Vinicola de Gandesa
Masia Vallformosa
Parés Baltà
Segura Viudas
United Wineries Estates
Vinagreries del Penedès
Vinícola de Nulles
Vins Padró

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation