Èxit d’assistència en el primer Curs de Formació de Pèrit Expert

Els passats dies 21 i 22 de novembre, el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l'Associació Catalana d'Enòlegs van organitzar el Curs de Formació de Pèrit Expert.

L'objectiu del curs és aprendre els aspectes administratius i processals per poder actuar com a Périt Expert fent els informes pericials en procediments judicials o de litigi entre companyies.

El curs ha estat impartit per el Dr. Ramón Viader, farmacèutic i enòleg el qual des de fa anys que es pèrit expert en temes vitivinícoles i al llarg de la serva dilatada vida laborar ha fet més de tres-cents dictàmens pericials.

Han participat quinze membres de l'ACE-CEEC i dos externs els quals un cop acabat el curs han rebut un certificat atorgat pel CEEC.

Des del CEEC s'inclourà als enòlegs que han obtingut el certificat, si és el seu desig, al llistat del Departament de Justícia per formar part del cos de pèrits judicials per participar en les causes establertes en la llei d'Enjudiciament Civil.

Esperem ben aviat poder impartir nous cursos per els nostres enòlegs a fi efecte de millorar la formació de tos els Associats i Col·legiats.

Curs pèrit expert 1
curs périt expert 2

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation