A la darrera semifinal dels Premis Cartaví 2018 ha assistit l’Enric Gil com a representant de l’ ACE - CEEC

La darrera semifinal provincial dels premis CARTAVÍ que organitza l'Associació Vinícola Catalana es es va celebrar a Alella el dia 19 de novembre, al Centre Cultural de Can Lleonart amb la col·laboració del Consorci de Promoció Entourística del territori d'Alella.

Després d'analitzar 26 cartes presentades, deu restaurants han estat els escollits per a representar a la província de Barcelona en la final d'aquests premis que distingeixen les millors cartes de vi.

Finalistes Cartavi BCN 2018
El jurat que ha valorat les cartes de vins d'aquesta província ha estat format per: Salvador Puig, Director General de l'INCAVI, Andreu Francisco, Alcalde d'Alella i President del Consorci de Promoció Enoturística del territori d'Alela, Victòria Ibàñez, Vicepresidenta per Barcelona de l'Associació Catalana de Sommeliers, Enric Gil, membre de l'Associació Catalana d'Enòlegs i del Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, Reca Ruiz, Secretaria de la D.O Alella i Oscar Pallarès, Periodista.

Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:

CATEGORIA A

● CAL JUBANY de Calldetenes

● RESTAURANT L'O Sant Fruitós de Bages

CATEGORIA B

● CAL BLAY VINTICINC de Sant Sadurní d'Anoia

● RESTAURANT CAN JOAN d'Olesa de Bonesvalls

● EL CIGRÓ D'OR de Vilafranca del Penedès

● L'ERA RESTAURANT d'Arenys de Munt

CATEGORIA C

● LA FABRIK d'Avinyó

● LA GURMETERIA de Terrassa

● LA CAVA WINE BAR de Vilanova i la Geltrú

● CLOS d'EN PEP de Sant Pere de Riudebitlles

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes. En aquesta edició, l'Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l'INCAVI, de les 11 Denominacions d'Origen Catalanes, l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, l'Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation