Josep A. Llaquet, vicepresident de l’ACE, participa a la 3a semifinal dels Premis Cartaví 2018

A la tercera semifinal dels Premis Cartaví 2018, ha assistit el Josep A. Llaquet, representant a l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya

Vuit restaurants de la província de Tarragona han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que es va reunir ahir al Palau del Castellà amb la col·laboració del Consell Comarcal de Terra Alta i el Patronat de Turisme Terres de l'Ebre.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d'aquesta província ha estat format per: Joan Arrufí, President de la DO Terra Alta, Albert Folch, adjunt a la direcció del Patronat de Turisme Terres de l'Ebre, Jordi García, sumiller delegat per l'Associació Catalana de Sommeliers a Tarragona, Josep Anton Llaquet, representant a l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col-legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, Salvador Rovira, Cap de Promoció i difusió cultural de l'INCAVI i Jordi Durán, periodista.

Els restaurants finalistes per categoria que passen a la final són:

CATEGORIA A

  • ANTIC MOLÍ d'Ulldecona
  • VILLA RETIRO de Xerta

CATEGORIA B

  • VELL PAPIOL de Calafell
  • HOTEL HOSTAL SPORT de Falset
  • SANROMÀ RESTAURANT de Castellvell del Camp
  • NOU MODERNO de Vilalba dels Arcs

CATEGORIA C

  • LA MORERA de la Morera del Montsant
  • CALAIX DE SASTRE de Falset

CARTAVÍ té com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes.

En aquesta edició, l'Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l'INCAVI, de les 11 Denominacions d'Origen Catalanes, l'Associació Catalana d'Enòlegs, l'Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La darrera semifinal provincial se celebrarà el dia 19 de novembre a la província de Barcelona, concretament, a Alella.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation