L’ACE i el CEEC, presents a la segona semifinal dels Premis Cartaví 2018

La segona semifinal dels Premis Vinari 2018, ha estat representada per Jordi París, representant a l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya.

Deu restaurants de la província de Lleida han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida.

Cartaví Lleida 2018
El jurat que ha valorat les cartes de vins d'aquesta província ha estat format per: Francesc Sabanés, diputat i representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Martínez, Vicepresident de la província de Lleida de l'Associació Catalana de Sommeliers, Olga Codina, Secretaria General del CRDO Costers del Segre, Nuria Balaguer, membre de la Ruta del Vi de Costers del Segre, Jordi Paris, representant de l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i Rafa Gimena, periodista.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A

● LA BOSCANA de Bellvís

● CAN BOIX de Peramola

CATEGORIA B

● EL CELLER DEL ROSER de Lleida

● AIMIA de Lleida

● L'ESPURNA de Lleida

● CAL XIRRICLÓ de Balaguer

CATEGORIA C

● 2007 RESTAURANT de La Fuliola

● CA L'AGUSTINA de Preixens

● LA CASA NOSTRA de Cervera

● NÍAM RESTAURANT de Tàrrega

En aquesta edició, l'Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració de l'INCAVI, de les 11 Denominacions d'Origen Catalanes, l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, l'Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

La propera semifinal provincial se celebrarà el dia 12 de novembre a la província de Tarragona.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation