Fira dels Patrocinadors

Fa temps que l'associació volia fer un acte per als nostres patrocinadors: AGROVIN, AEB, LAFFORT, CAVATAP, MAGUSA, PIETEC, ERBSLÖH , MASILVA & GARZON i LALLEMAND BIO, fruit d'aquesta reflexió us presentem LA FIRA DELS PATROCINADORS.

Organitzada pel Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i l'Associació Catalana d'Enòlegs conjuntament amb la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, pretén acostar el sector dels proveïdors als estudiants d'enologia, de la mà dels enòlegs.

Enguany es la primera edició d'aquesta trobada que vol ser un intercanvi d'experiències entre estudiants, enòlegs i empreses proveïdores del sector enològic.

Les empreses patrocinadores exposaran les seves opinions, recerques, novetats, ets, a tots aquells estudiants o enòlegs que els vulguin escoltar. Les xerrades aniran a càrrec dels responsables de les empreses i parlaran tan de algun nou producte tret per l'empresa o dels últims avanços en I+ D. També estaran disponibles en els seus estants per donar quanta informació calgui a tots els interessats.

D'aquesta manera la facultat, els patrocinadors i els enòlegs entenen que hi pot haver un intercanvi d'informació que pot ser molt positiu per tots aquells que us hi acosteu.

No cal dir que tots els associats hi podeu assistir de manera gratuïta (prèvia inscripció).

Per tan tots els que hi vulgueu participar ja us podeu reservar el divendres 16-11-2018 des de les 9h del mati fins a les 14h de la tarda a la Facultat d'Enologia al Campus Sescelades (C/ Marcel-lí Domingo, 1 – Tarragona).

Recordeu:

Divendres, dia 16 de novembre 2018
Facultat dEnologia Campus Sescelades (C/ Marcel-lí Domingo, 1 – Tarragona).
Organització i inscripcions:
Secretaria del CEEC-ACE tel 93 891 25 50 ceec@enolegs.cat ace@enolegs.cat

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation