L’ACE i el CEEC participen com a jurat al Cartaví 2018

La primera semifinal d'aquest concurs que premia la presència de vins catalans a les cartes dels restaurants s'ha fet al Patronat de Turisme de Girona

Vuit restaurants de la província de Girona han estat escollits finalistes del premis CARTAVÍ per un jurat professional que va es va reunir ahir a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

L'Associació Vinícola Catalana, organitzadora d'aquests premis, es mostra satisfeta per a l'interès que suscita aquest tipus d'acció, ja que animen el consum de vins catalans al'hora que desperta la curiositat del consumidor per saber més sobre el vi que esta consumint, de la zona d'origen del vi, del seu procés d'elaboració, de les sevesparticularitats, etc.

En aquesta primera semifinal, el jurat que ha valorat les cartes de vins de la província gironina ha estat format per: Audrey Doré, Sommelier delegada de la província deGirona de l'ACS, Xavier Albertí, President del CRDO Empordà, Marta Casas, responsable de la Ruta del Vi de l'Empordà i representant del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Josep Font, representant de la Unió d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre ila Cuina de l'Empordanet, Carles Playà, representant de l'Associació Catalana d'Enòlegsi Pep Nogué, Assessor Culinari del Segell Girona Excel·lent i director de Gastronomia del CIB Culinary Institute Barcelona.

El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final siguin:

CATEGORIA A

● VICUS RESTAURANT de Pals
● ES PORTAL HOTEL GASTRONÒMIC de Pals● CASAMAR de Llafranc
● ENTRE DOS MONS de Palamós

CATEGORIA B

● ES BALUARD de Cadaqués
● EL LLEVATAPS de Girona
● VORAMAR RESTAURANT de Portbou

CATEGORIA C

● MACABEU de Palamós.

CARTAVÍ te com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onzedenominacions d'origen catalanes.

En aquesta edició, l'Associació Vinícola Catalana compta amb la col·laboració del'INCAVI, de les 11 Denominacions d'Origen Catalanes, l'Associació Catalana d'Enòlegs, l'Associació Catalana de Sumillers, les Diputacions de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona i de la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation