Enoidea, la nova proposta de la DO Catalunya i Enoturista sobre curiositats del món del vi

La Denominació d'Origen Catalunya estrena avui una nova col·laboració amb Enoturista per tal de donar a conèixer diverses curiositats sobre el món del vi. Es tracta d'Enoidea , una sèrie de 12 vídeos que pretén explicar curiositats i contribuir a desestereotipar el món del vi per fer-lo més entenedor i proper.

#Enoidea que es publicarà setmanalment, cada dimecres, al web de la DO Catalunya i al web d'Enoturista , explica diferents curiositats sobre el món del vi de manera general, embotellat, packaging però també pretén donar eines per aprendre a gaudir del vi, del tast i del servei.

La primera publicació d'#Enoidea explica per què les ampolles de vi tenen el tamany que tenen i no un altre.

Els autors d'Enoidea són Judith Cortina i David Jobé , periodistes de llarga trajectòria que, a través de les publicacions al web Enoturista, Vins i Viatges , expliquen i donen una visió integradora tant del territori, els cellers i l'enoturisme des de l'inici, la compra d'una ampolla. Per ells, la descoberta d'un territori des del sofà de casa obre la porta al desig de voler-lo visitar algun dia. Tot comença per una ampolla i acaba en un celler.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation