Exportació de vins i caves

Adreçat a cellers petits que volen començar a exportar. Del 20/03/2019 al 18/03/2020

Horari:
Dimecres, de 16 a 20 h.
Els períodes de les sessions presencials atenen les necessitats del sector::
1. de març a juny 2019
2. d'octubre a la 1a quinzena de novembre de 2019
3. de febrer a març 2020

Es fa a la Wine Business School. Vilafranca del Penedès

En finalitzar el curs, l'alumnat serà capaç de:

1. Definir una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava a nivell internacional

2. Seleccionar els canals de distribució idonis a nivell internacional per a productes vitivinícoles

3. Optimitzar els recursos de trade marketing internacional 4. Identificar eines de negociació per el canal de retail export

5. Dominar estratègies de marketing per fer créixer un negoci internacional aplicades al sector vitivinícola

Més informació aquí .

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation