L’ACE i el CEEC participen als Premis Vinari 2018

El degà del Col·legi dels Enòlegs i Enòlogues de Catalunya i president de l'ACE va assistir al lliurament dels Premis Vinari 2018.

Premis Vinari 2018. Foto: Jordi Play
Premis Vinari 2018. Foto: Jordi Play
El passat dia 5 d'octubre es van lliurar a Vilafranca del Penedès els Premis Vinari 2018, uns guardons nascuts amb la voluntat de donar a conèixer els millors vins de Catalunya de l'any i on hi van participar un jurat format per prop de 80 tastadors que han tastat a cegues de 902 referències de vins de 235 cellers diferents de totes les denominacions d'Origen Catalanes. Els Premis Vinari tenen 12 categories que entren a concurs i premien Ors, Plates i Bronzes.

Els tastadors provenien entre d'altres de l'Associació Catalana d'Enòlegs, de l'Associació Catalana de Sommeliers i del panell oficial de l'Incavi.

En representació de l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya a la gala hi va assistir en Joan Miquel Canals.

Aquí disposeu de l'enllaç per si voleu consultar als guardonats https://elmon.cat/vadevi/premis-vinari/llistat-vins-guardonats-als-premis-vinari-2018

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation