Apax Partners adquireix el Grup AEB de SK Capital

Apax Partners, societat de fons d'inversió privat líder en el mercat europeu amb seu a París, ha arribat a una cord amb SK Capital per adquirir el 100% del Grup AEB, líder mundial en ingredients per biotecnologia i serveis relacionats amb el sector alimentari, enològic i de begudes. La direcció de la companyia reinvertirà el producte de l'adquisició en els fons d'Apax.

Gracies a la seva experiència en el sector enològic i biotecnològic, el Grup AEB ofereix solucions a mida basades en més de 600 productes i equips exclusius i especialitzats, dissenyats específicament per als sectors enològic, cerveser, de sucs, sidra i alimentació. Amb una cobertura única en els 5 continents, el Grup AEB te mes de 300 empleats, inclosos 170 agents i representants de venda en 13 països. La companyia posseeix 8 unitats de producció, 4 laboratoris d'investigació i desenvolupament i 7 laboratoris de control de qualitat en tot el món, i col·labora amb mes de 20 Universitats e Instituts d'Investigació per promoure la innovació continua.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation