Curs d’Introducció a la viticultura biodinàmica

29 octubre -11desembre 2018 - 52 hores

Escola d'Espiells

Cada vegada hi ha més viticultors i elaboradors interessats en la viticultura biodinàmica, atrets pels bons resultats d'aquest mètode, tant en la vitalització dels sòls com en la qualitat de la vinya. El sector vitivinícola aposta cada cop més per aquestes pràctiques i, per això, creix la demanda de formació.

Per aquest motiu oferim aquest curs, una introducció a les bases de la Biodinàmica, aprofundint en els aspectes més pràctics i centrant-nos en el conreu de la vinya:

  • La gestió biodinàmica de la vinya. El calendari biodinàmic.

  • Preparats biodinàmics. Fitoteràpia per a la vinya.

  • El compostatge biodinàmic. Preparació i ús.

  • Sòls i fertilitat. Cromatografia. Plantes bioindicadores.

  • Cristal·litzacions sensibles. Certificacions.

    Aquesta formació inclou tant coneixements teòrics com pràctiques en explotacions vitivinícoles (per això cal que alguns dies les classes siguin al matí).

  • Més informació, aquí.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation