L’empresa MASILVA, nou patrocinador de l’Associació Catalana d’Enòlegs

MASilva, és una empresa familiar, que ha sabut adaptar-se en cada moment a les exigències del mercat i de les bodegues, invertint constantment per a seguir essent un proveïdor de referència i líder en la fabricació de taps naturals i tècnics.

A més de mantenir les certificacions de qualitat ISO 22000, FSC, ISO 9001, Systecode Excellence y BRC a España, MA Silva es una empresa puntera en I+D+I, proba d'això es el procés de control un a un (OnebyOne ® ), disponible des del 2016, amb el que MA Silva pot subministrar taps de suro 100% lliures de TCA (*).

Durant els darrers 45 anys, MASilva s'ha establert com a líder en l'ús de tecnologia de vanguardia i els seus procediments patentats de rentat de suro amb aigua ozonitzada, sistema MASZONE ® son reconeguts mundialment. Amb la implementació d'aquesta nova tecnologia d'última generació, demostrem un cop més la nostra determinació per voler ser el fabricant líder de taps de suro natural en qualitat Premium.

El procés OnebyOne ® totalment automatitzat, esta basat en tecnologia de vanguardia d'espectroscòpia en fase gasosa i esta disponible per taps d'alta gama destinats a vins Premium. Aquest procés inspecciona tap a tap per detectar qualsevol traça de TCA, sense deixar lloc a l'error humà. Em aquest moment l'empresa compta amb 18 equips de detecció OnebyOne ® .

logo masilva
La ultima novetat, resultat de la constant investigació es el sistema Sara Advanced ® en aquest moment aplicat als taps de suro natural i colmatats per en breu ho serà també per els discos de suro dels taps tècnics (cava i 1+1). El sistemaSara Advanced ® permet reduir encara més els nivells, ja de per si baixos, en qüestió de TCA, reduint un 95% el contingut individual de cada tap. Però a més a més compta amb la neutralitat sensorial dels taps en tast.

Essent MA Silva una empresa integrada al 100% des del començament de la seva historia al 1972, els creixements experimentats en els últims anys han fet necessària la compra de més matèria prima al camp, en la collita 2017 es va incrementar un 40% respecte l'any anterior i en la del 2018 l'increment ha anat amb sintonia amb el creixement de les vendes.

Masilva 1

Conseqüència d'aquest increment en l'aprovisionament és l'adquisició d'una planta de 15.000m2 a Navahermosa (Toledo), per l'emmagatzematge i selecció prèvia de les planxes abans de començar el procés habitual a la planta MASilva 3, a Alter do Chão.

Masilva 3

Tot creixement obliga a mantenir l'equilibri entres les compres i el subproducte generat d'aquestes. Aquesta es doncs una raó més per la que en 2017 es va inaugurar una nova planta de fabricació de taps tècnics MASilva 2, en la que 6.000 m2 s'hi han instal·lat màquines d'última generació per la fabricació i selecció de taps tècnics, cava, 1+1 y microgranulats. Aquesta nova planta ha suposat una inversió de 3,5 milions d'euros i la creació de 32 llocs de treball.

Foto Masilva 2

*contingut de TCA cedible per cada un dels taps de suro per sota del nivell de detecció de 0,5 ng/L; Mètode d'anàlisis realitzat conforme la norma ISO 20752

M.A. Silva & Garzon S.L.
Tel 945 625 040
Polígono Carrascal, Parcela, 14
01308-LANCIEGO (Álava)
masilva@masilva.es
www.masilva.es

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation