Terra de Garnatxes presenta el vi solidari ’La Garnatxa Valenta’

Diumenge 23 de setembre a les 17:00h tindrà lloc a Barcelona la presentació de La Garnatxa Valenta , el nou vi solidari de l'associació Terra de Garnatxes . La presentació se celebrarà a l'Espai Selecció de la 38a Mostra de Vins i Caves de Catalunya , que enguany tindrà lloc al Moll de la Marina, entre la Torre Mapfre i l'Hotel Arts.

Aquest vi solidari és fruit de l'aportació de les millors garnatxes dels 6 cellers que conformen l'associació Terra de Garnatxes: Clos Figueras, Edetària, Finca Viladellops, Lagravera, La Vinyeta i Vinyes Domènech , i els beneficis aniran destinats al projecte #ParaLosValientes de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que treballa per crear el centre oncològic infantil més gran d'Europa.

A l'acte de presentació assistiran els responsables de tots els cellers que conformen Terra de Garnatxes, i comptarà amb la participació d'alguns membres destacats del món del vi.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation