Els vins de la DO Montsant, a l’Hotel Palace de Barcelona en el marc del cicle ’Hotels amb DO’

Del 17 al 23 de setembre se celebra una nova edició del cicle Hotels amb DO , la setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona . En aquesta setena edició, els vins de la Denominació d'Origen Montsant seran presents a l'Hotel Palace , un 5 estrelles gran luxe situat al centre de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 668.

Els tastos de la DO Montsant tindran lloc dilluns 17 i divendres 21 de setembre (19:00h) a la Sala Dalí de l'hotel , un espai refinat, acollidor i ple de simbolisme. A les dues sessions es podran tastar 6 vins de la DO Montsant, que serviran per descobrir als assistents els trets característics de la DO Montsant, com ara els projectes de zonificació i la caracterització de les seves varietats més emblemàtiques: les garnatxes i les carinyenes. Els tastos seran guiats per Sergi Montalà i Pep Aguilar, tots dos amb projectes dins la DO Montsant.

Hotels amb DO és una iniciativa sorgida de la col·laboració entre l'INCAVI i el Gremi d'Hotels de Barcelona amb l'objectiu de promoure els vins de les denominacions d'origen catalanes a hotels emblemàtics i amb història de Barcelona. En aquesta setena edició se celebraran 42 tastos en els espais més inspiradors dels 21 hotels que participen del cicle.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation