Curs Habilitats en la gestió de l’empresa agrària

Curs que s'imparteix a l'Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech.

Del 16 d'octubre - 21 de novembre de 2018. 32 hores

Els emprenedors i treballadors agraris es troben en multitud de situacions que requereixen l'habilitat per crear un ambient que faciliti la col·laboració, i així poder assolir compromisos que enforteixin la relació amb els clients, proveïdors, treballadors, família, etc.

El present curs és el producte combinat de 4 habilitats que considerem transcendentals per a un correcte desenvolupament professional en el món empresarial agrari:

• La comunicació com a eina fonamental de relació entre persones.
• La presa de decisions com a valor clau per discernir l'alternativa a escollir per assolir l'objectiu desitjat.

  • La capacitat negociadora per resoldre situacions d'una manera òptima.

  • La creativitat com a estratègia a fomentar per la important capacitat de reinventar-se que ha de tenir un bon empresari.

    Més informació, aquí.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation