L’ACE i el CEEC assisteixen un any més com a jurat dels Premis Vinari amb la participació de diversos enòlegs

El passat dilluns 3 de setembre, una vintena de professionals van decidir els millors vins de l'any a l'antic Celler Cooperatiu de Rubí.

S'han tastat un total de 197 vins. En el tast hi han participat 25 tastadors professionals, que han decidit quins seran els millors vins de Catalunya d'enguany. L'acte ha comptat amb la presència de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

Premis Vinari 2018
El panell del tast final ha estat format entre d'altres pel president del Col·legi d'Enòlegs, Joan Miquel Canals; el gerent i enòleg de Vins i Licors Grau, Jordi Grau; Sam Wylie, sommelier britànica que treballa amb un dels més prestigiosos distribuïdors de vins a Londres; David Forer, Master of Wine, i David Seijas, exsommelier d'El Bulli i Nas d'Or 2006. També hi han participat membres del panel de tast official de l'INCAVI, així com periodistes especialitzats com Josep Sucarrats, Meritxell Falgueras i Ramon Roset. Dels 250 cellers que han participat en la sisena edició del concurs, l'any en què se n'han presentat més, 121 han arribat a la final.

Els 902 vins que ha competit al concurs de vins catalans han estat avaluats a la fase preliminar per 71 tastadors , entre els quals hi ha enòlegs, sommeliers, distribuïdors i periodistes especialitzats. Del resultat del tast final del tast de dilluns a Rubí, en sortiran 150 premis que es lliuraran a la gala que es farà a Vilafranca del Penedès el divendres 5 d'octubre i que es retransmetrà en directe per Televisió de Catalunya.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation