Taller de tast de raïm a la col·lecció de varietats de vinya d’INCAVI

05/09
2018
fins al dia 19/09/2019 
Finca Mas Valero
 Reus (Tarragona)

La col·lecció de varietats de vinya d'INCAVI recull el fruit d'una línia de treball que sempre ha estat present en els objectius d'aquesta institució: la conservació i millora de les varietats catalanes. Conté un centenar de varietats foranes i catalanes, moltes d'elles minoritàries.

Us posem a l'abast la possibilitat de conèixer aquesta col·lecció i les varietats que conté. Plantegem un taller de tast de raïm, amb un mètode que permet apreciar les característiques organolèptiques del fruit i el seu potencial enològic.

El taller es realitzarà a la pròpia vinya, per no alterar les característiques del fruit, i així poder conèixer també les condicions de cultiu i morfologia dels ceps. S'ha previst realitzar el taller en dues dates per poder tastar les varietats en el seu punt òptim de maduració, a partir d'una selecció prèvia.

Aquesta jornada forma part de l'activitat de demostració “Col·lecció de varietats autòctones minoritàries de vinya de Catalunya. Coneixement de la morfologia i comportament agronòmic”, operació 01.02.01

REUS, dimecres 5 de setembre de 2018

REUS, dimecres 19 de setembre de 2018

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation