Vallformosa presenta la seva candidatura a la Presidència del Consell Regulador del Cava

Vallformosa ha decidit fer un pas endavant, i presentar-se obertament per liderar el Consell Regulador del Cava, proposant a Josep Graells March, màxim accionista de la companyia i President del seu Consell d'Administració, com a candidat a presidir-lo.

Des de Vallformosa assenyalen que volen participar en la renovació del Consell Regulador perquè creuen fermament en el futur del Cava, i que lluny del desencís regnant, és el moment per enfortir i posar en valor el Cava com a producte diferenciat i de prestigi en el món.

Segons el propi Josep Graells, “això ho aconseguirem tenint una estratègia única i aglutinant tot el sector per a que treballi en la mateixa direcció. Implicant a tothom: viticultors, elaboradors, i també proveïdors, clients i consumidors”.

Josep Graells March manifesta que “es veu amb la força i la capacitat per assumir el repte de conformar un equip que aglutini la totalitat del sector”. Graells va néixer fa 51 anys a La Fuliola, és fill i nét de pagesos, enamorat de la terra, que cultiva juntament amb la seva família. És advocat de professió, especialitzat en estratègia i empresa familiar.

Vallformosa, primera empresa amb capital 100% català i seu social a Catalunya, va emprendre fa vuit anys un procés de transformació i professionalització inèdit al sector. Durant aquest temps s'ha situat com un referent al sector amb 12 milions d'ampolles, triplicant les seves vendes i apostant per la creació de marge.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation