L’ACE-CEEC s’adhereix a la Plataforma ’Defensem la identitat vitivinícola del Penedès’

El 18 de juliol al VINSEUM a Vilafranca del Penedès, es va presentar oficialment la Plataforma "Defensem la Identitat Vitivinícola del Penedès" per donar a conèixer els integrants de la plataforma i la seva voluntat. En representació de l'ACE-CEEC hi assistir el president-degà Joan Miquel Canals.

La iniciativa està liderada per les patronals del cava i el vi, Pimecava, Institut del Cava i Associació Vinícola Catalana i el CEPVi, i té com a objectiu el seguiment del Pla Territorial Parcial (PTP) del Penedès.

Asseguren que per les informacions i documents previs coneguts, el Pla Territorial Parcial del Penedès apunta a ser l'instrument receptor de les demandes que es fonamenten erròniament en el malentès de que l'espai de la vinya és un espai "buit", malmetent el model d'èxit cultural, social i econòmic del territori.

Amb la creació de la Plataforma “Defensem la identitat vitivinícola del Penedès”, es vol lluitar perquè el PTP del Penedès es comprometi a preservar tots aquells elements que garanteixin la continuïtat i la sostenibilitat del paisatge vitivinícola com a motor del desenvolupament de l'economia de la comarca.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation