Curs Pèrit Expert

Durada: 6 hores
Nombre de places: Entre 10-20 persones (mínim 10 persones). En el cas de no assolir el nombre mínim de persones el curs no es realitzarà.
Modalitat : presencial
Dates: dies 21 i 22 de novembre, de 16 a 19 hores
Lloc: sala d'actes del Centre Àgora, Vilafranca del Penedès Barcelona

Preu i forma de pagament: Des de 150 € + IVA, el preu pot variar segons el nombre d'assistents. Import a satisfer en el moment de formalitzar la matrícula.

Formació adreçada a tots els associats/col·legiats

L'objectiu és que l'enòleg/enòloga aprengui els aspectes processals i administratius per poder actuar com a pèrit judicial realitzant informes pericials en els procediments judicials.

Aquells associats/col·legiats que realitzin el curs tindran el dret d'inscriure's com a professional extern a la llista oficial, sota el paraigua del CEEC, de pèrits judicials en temes enològics de Catalunya.

Al final de la formació s'atorgarà un diploma.

Programa

1.- Qui pot ser pèrit.

2.- Requisits i obligacions del pèrit. Especialització. Declaració de competència.

3.- Tipus de peritatge: de part, asseguradores, gabinets pericials, despatx d'advocats, tribunals. En altres països. Importació/exportació. Contra les Administracions. Contrast d'informes.

·Acceptació del peritatge.

·Pòlisses d'assegurança. Àmbit, cobertures, costos, primes, etc.

4.- Presa de dades: Documentació, mostres, anàlisis, altres informes, legislació aplicable.

·Coneixement dels processos i/o les matèries a peritar: Vins, mataries seques, maquinaria,serveis auxiliars, etc. Exemples pràctics.

  • Mètodes de mostreig. MIL STD 105 E. Pràctiques.
  • Participació en Anàlisis contradictòries i diriments. Mètodes, laboratoris.

5.-Visita a les instal·lacions del client o de la adversa. Actuacions. Presencia dels responsables,documents i registres a demanar. Fotografies, dades contables, verificació d'estocs,verificació de danys, presa de mostres, verificacions diverses (instal·lacions). Normes de seguretat. Presencia d'altres pèrits, d'advocats i/o de cossos policials. Aspectes legals. Quan les coses es posen malament.

6.- Responsabilitats de tercers. Unió i mescla. Transports i manipulacions, Estudi de casos diversos.

7.- Redacció del informe: part expositiva, part demostrativa, conclusions, propostes de salvament.

8.- Participació en judicis. Documentació, preparació, declaració.

9.- Honoraris professionals.

Expert: impartit per Ramon Viader, Farmacèutic, Assessor Vitivinícola i Pèrit Expert especialitzat en peritatges, dictàmens e informes pericials judicials relacionats amb el sector vitivinícola.

Organitza: Associació Catalana d'Enòlegs/Col-legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation