World of Wine: From Grape to Glass

Us recomanem aquest curs de la The University of Adelaide que es troba a la plataforma EdX.

Penseu en el vostre vi preferit. Imagineu la brillantor del seu color al vidre, els aromes de fruita madura al nas, un toc de roure torrat i tanins persistents al paladar. Potser t'agradi un vi específic, però no puc determinar el motiu. Els atributs que fan que el vi sigui tan agradable s'aconsegueixen a través de l'experiència de viticultors i enòlegs, la presa de decisions a la vinya i el celler està recolzada per la ciència, per ser precisos, la viticultura i l'enologia.

Les dades més fines poden trigar anys a aprendre, però en qüestió de setmanes aquest curs us oferirà una àmplia comprensió dels principis i pràctiques utilitzades per fer raïm i elaborar el vi i el seu impacte en l'aspecte, aroma, sabor i sabor del vi. També obtindràs una apreciació de com la recerca d'avantguarda està ajudant a garantir la sostenibilitat futura de la indústria vinícola mundial. Tant si ets principiant de vi com amb un oenòfil experimentat, aquest curs és per a tothom que estima el tast de vins i vins. Fins i tot arribaràs a fer el teu propi vi, pràcticament almenys!

Descriviu amb confiança l'aspecte del vi, l'aroma, el sabor i el gust.

Trobareu el curs clicant aquí.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation