Wine Tasting: Sensory Techniques for wine Analysis

Compartim aquest curs interessant de la plataforma Coursera que comença el 25 de juny.

Curs per comprende el procés fisiològic del tast de vins.

Amb les seves arrels en cultures antigues ja a partir del 6000 aC, el vi ha estat part de l'experiència humana. Avui, l'augment de l'interès mundial en el vi i les seves complexitats i varietats ha creat un mercat internacional valorat en 304 mil milions de dòlars anuals.

El primer mòdul explorarà els tipus de vi i us ajudarà a configurar la vostra pròpia degustació. També començareu a construir un vocabulari sensorial. Al mòdul 2, revisareu els tipus de vi clàssics del món i establireu vols de vins específics. Posteriorment examinarem les diferents falles i defectes que poden aparèixer al vi i tècniques per detectar problemes. A la setmana 4, aprofundirem en el complex món dels aliments i els seus "set pecats mortals".

El curs culminarà amb un projecte de revisió per parells en el qual aplicaràs els coneixements i les tècniques sensorials que has desenvolupat al llarg del curs. avaluar un vi específic.

El podeu fer clicant aquí .

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation