Carles Muray, nou enòleg del celler Oller del Mas

Carles Muray és un dels enòlegs associats a l'ACE.

El celler de Manresa aposta per un dels enòlegs catalans amb més projecció per lider una etapa de consolidació i posicionament internacional

Oller del Mas, quinze anys després d'iniciar la seva activitat vinícola amb el Bernat Oller l'any 2003 està immers en un ambiciós projecte tan a nivell enològic com enoturístic. A nivell enològic, els últims anys el celler ha viscut una etapa de consolidació i de posicionament per als seus vins: l'any 2015 l'Arnau Oller es va incorporar com a 5è Vi de Finca de Catalunya, el 2016 el Bernat Oller va obtenir dos premis Vinari al millor vi negre ecològic de Catalunya i al millor vi negre amb criança. Amb tot això, l'Especial Picapoll negre fa els seus passos a nivell internacional essent el millor vi puntuat per Parker a la DO Pla de Bages.

Carles Muray i Frank Margenat
Carles Muray i Frank Margenat
En aquest moment tant dolç, el celler fa una gran aposta incorporant a un dels enòlegs catalans amb més projecció per liderar una etapa on l'excel·lència i el posicionament internacional jugaran un paper clau per al celler. Carles Muray s'incorpora a l'Oller del Mas després d'una llarga trajectòria en el món del vi on ha passat els últims 6 anys als Cellers Avgvstvs Forvm del Vendrell. La jove promesa de només 27 anys destaca pel seu esperit inquiet, innovador i apassionat pel món de vi. Amb una enorme sensibilitat per l'ecologia està en constant formació i recerca de nous coneixements i tècniques. Perfeccionista i exigent aposta per les varietats autòctones i per la puresa buscant la màxima expressió d'aquestes varietats. Es tracta d'una decisió que per ambdues parts fa palesa la il·lusió i la passió per un ambiciós projecte.

Amb aquesta incorporació, Oller del Mas compta amb un equip de celler liderat per Carles Muray juntament amb l'enòleg assessor Dominique Roujou de Boubée i el cap de celler Marc Traserra. Amb aquest equip, Frank Margenat, propietari del celler afirma tenir totes les peces clau per seguir treballant la singularitat i l'excel·lència dels vins i situar la marca Oller del Mas dins el panorama vinícola mundial. Carles Muray comença amb molta il·lusió aquesta nova etapa, no només pel creixement professional que implica sinó per formar part d'un projecte únic i d'un celler amb uns valors i filosofia que comparteix.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation