La DO Catalunya viatja fins a França per participar en l’Annecy International Animation Film Festival

Els vins de la Denominació d'Origen Catalunya viatjaran aquest mes de juny fins a la localitat francesa d'Annecy per donar suport a la delegació catalana que participa al MIFA, el mercat de continguts que s'organitza en el marc de l'Annecy Festival. Aquesta acció s'emmarca dins la col·laboració de la DO Catalunya amb la plataforma Catalan Arts! de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), que treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals.

L'Annecy International Animation Film Festival és el festival d'animació més important a Europa on es donen a conèixer les tendències actuals i futures del sector. Un punt de trobada imprescindible per a directors i creadors, i a on la indústria catalana, molt potent en aquest sector, participa des de fa 15 anys. Enguany, Catalan Arts! compta per primera vegada amb un estand propi per donar suport a tots els professionals presents al festival amb l'organització de diferents activitats. Els vins de la DO Catalunya seran presents durant el còctel que tindrà lloc dimecres 13 de juny al migdia.

Sobre la col·laboració amb ICEC

L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota el paraigua de Catalan Arts! , el portal de les indústries culturals catalanes, amb una important xarxa d'oficines a Europa amb seus a Berlín, Brussel·les, Londres i París, treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals per promocionar els projectes relacionats amb el món de la cultura. La DO Catalunya hi és present en aquestes trobades per tal d'acompanyar als agents culturals i maridar les seves propostes artístiques amb els seus vins.

La Denominació d'Origen Catalunya sempre ha estat una ferma defensora de la cultura. Amb campanyes com La DO Catalunya Surt a Escena ha promocionat el teatre, la música o els llibres amb la premissa que el vi és cultura . Amb aquesta col·laboració es busca continuar fent difusió de la cultura vitivinícola del país alhora que es mariden altres manifestacions culturals i artístiques.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation