Material tècnic del XXIX Congrés de l’ACE i CEEC: Eficiència i sostenibilitat en la vinya i el vi

A continuació trobareu tota la informació tècnica i les ponències del Congrés de l'ACE i el CEEC, celebrat el passat mes de maig a Castelldefels.

Dossier de les ponències del XXIX Congrés de l'ACE i CEEC

Estratègies de maneig de l'Estat Hídric de la Vinya, Dr. Joan Girona

PEF WINE: Càlcul i comunicació de la petjada ambiental de producte del LIFE Priorat i Montsant, Sra. Cristina Gazulla

Viticultura de precisió. Revolució en les tecnologies d'aplicació de fitosanitaris en vinya, Sr. Emilio Gil

Eficiència Energètica i renovables a la indústria del vi. Situació actual i perspectives, Sr. Juan Carlos Bruno

La Sostenibilitat en un celler. Cas pràctic Caves Vilarnau, Sra. Eva Plazas

La tecnologia retorna Energia? Sr. Giovanni Boscaini

“Oenologie par Nature”: evolució cap a una enologia eficient, raonada i precisa, Sr. Isaac Rigau

First steps towards CO2 Circular Economy at cellars Miguel Torres S.A., Sr. Miquel Rosell

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation