La fira Temps de Vi presenta el cartell de la setena edició

La fira vinícola Temps de Vi ha donat avui el tret de sortida a la seva 7a edició amb la presentació del cartell que posa imatge i color a l'edició d'enguany, que se celebrarà el primer cap de setmana de juny (de l'1 al 3) a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Temps de Vi 2018
Temps de Vi arriba a aquesta setena edició consolidada com a punt de trobada imprescindible per al públic professional i pels amants del món del vi, i apostant no només per la cultura del vi, sinó per la seva indiscutible vinculació amb la gastronomia i la cultura en general.

A l'edició d'enguany es mantenen els elements diferencials de la fira com ara els tastos i maridatges a diferents restaurants i espais culturals del poble, així com els concerts de música en viu , amb un cartell que enguany comptarà amb més de 12 grups de música, i els imprescindibles tastos en vaixell , l'element diferenciador d'aquesta fira vora al mar.

Activitats prèvies a la fira

Com en edicions anteriors, també enguany se celebraran diferents actes previs a la fira per anar obrint boca de cara al juny.

La primera d'aquestes activitats serà dissabte 19 de maig (19h) , dia en què la DO Penedès celebrà un acte al Xalet del Nin (Passeig de Salvador Espriu, 1) on participaran, entre altres, els castellers de Vilafranca del Penedès, a més dels vins de la DO.

El 24 de maig (20h) serà el torn de Can Ràfols dels Caus , que maridarà els seus vins amb la cuina del restaurant 1918 Cuina de Mar , un dels primers tastos-maridatges que se celebraran al llarg d'aquesta edició als restaurants de la ciutat. L'endemà, divendres 25 , tindrà lloc un tast de vins i caves a la Biblioteca Armand Cardona (20:30).

El dijous 31 , com antesala de la fira, se celebrarà l'acte de la DO Catalunya , un cine fòrum on es projectarà el curt Bohèmia , estrenat el passat mes de desembre, i on es dóna vida a un dels Vinòmics , el projecte digital que la DO Catalunya va posar en marxa l'any 2016 per maridar vi i còmic, i que acaba de fer el salt al paper i el cinema. La projecció se celebrarà a les 19:30h en una de les sales del Museu Víctor Balaguer per donar pas després a un tast dirigit als jardins del museu.

Totes aquestes activitats, així com la resta de l'agenda d'enguany, es donaran a conèixer dimarts 22 de maig , en l'acte oficial de presentació de la fira Temps de Vi . Després de l'èxit de la passada edició, enguany es tornarà a celebrar a l'Espai Far en el mateix format Alter Work, a partir de les 19h , amb música en directe i una proposta gastronòmica per acompanyar els vins.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation