La DO Catalunya col·labora amb la fira Trapezi de Reus de la mà de l’ICEC

Per segon any consecutiu, la Denominació d'Origen Catalunya col·labora amb la fira Trapezi , la Fira del Circ de Catalunya que se celebra cada any a Reus, seu de la DO Catalunya , i que any rere any omple els carrers i els teatres de la ciutat, transformant Reus en una gran pista de circ.

Aquesta participació s'emmarca dins la col·laboració de la DO Catalunya amb la plataforma Catalan Arts! de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), que treballa perpotenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals, per promocionar així els projectes relacionats amb el món de la cultura.

Els vins de la DO Catalunya seran els encarregats de maridar el dinar professional d'una fira que es troba entre els 6 mercats estratègics del Departament de Cultura de la Generalitat, i que és un punt de referència per als programadors i professionals del sector, així com per als amants del món del circ.

Marché du Film , del 8 al 20 de maig

Aquesta mateixa setmana se celebra també el Marché International du Film , el mercat de cinema més gran d'Europa, que té lloc en paral·lel al Festival de Cinema de Cannes. La DO Catalunya serà present de nou en aquest esdeveniment per celebrar l'estrena del film català seleccionat al festival: Petra , de Jaime Rosales.

La celebració tindrà lloc a l'estand de Catalan Films aquest divendres 11 de maig , on els assistents podran brindar amb els vins de la DO Catalunya per l'estrena del film català.

Sobre el projecte

L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), sota el paraigua de Catalan Arts , el portal de les indústries culturals catalanes, amb una important xarxa d'oficines a Europa amb seus a Berlín, Brussel·les, Londres i París, treballa per potenciar la representació de les empreses culturals catalanes a fires i esdeveniments internacionals per promocionar els projectes relacionats amb el món de la cultura. La DO Catalunya hi és present en aquestes trobades per tal d'acompanyar als agents culturals i maridar les seves propostes artístiques amb els seus vins.

La Denominació d'Origen Catalunya sempre ha estat una ferma defensora de la cultura. Amb campanyes com La DO Catalunya Surt a Escena ha promocionat el teatre, la música o els llibres amb la premissa que el vi és cultura . Amb aquesta col·laboració es busca continuar fent difusió de la cultura vitivinícola del país alhora que es mariden altres manifestacions culturals i artístiques.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation