Nova temporada de Terrats en cultura amb la DO Catalunya

Aquest cap de setmana va arrencar a Barcelona la 6a temporada de Terrats en Cultura i, un any més, els vins de la Denominació d'Origen Catalunya seran presents per tal de maridar els diferents espectacles culturals . Organitzats per l'associació Coincidències, els Terrats en Cultura són una sèrie d'activitats que transcorren en diferents terrats de la ciutat de Barcelona i que giren al voltant de la música , el teatre , les arts del moviment i la poesia .

El programa d'aquesta sisena edició està compost per un total d'11 propostes de música, teatre i dansa, i va arrencar aquest divendres dia 4 a Barcelona amb Delafé Nu , un espectacle de música i poesia protagonitzat per Oscar D'Aniello (membre del grup Delafé y las Flores Azules) i la música al piano de Rafel Plana.

Com cada any, la DO Catalunya serà també coprotagonista d'un dels espectacles de la temporada . Serà el divendres 27 de juliol , quan maridarà la proposta musical de Daniel Lumbreras , artista amb tints de música africana, celta o brasilera, i que canta improvisant fonemes. Els vins de la DO Catalunya acompanyaran l'espectacle per tal de crear un clima únic.

L'agenda d'aquesta sisena edició dels Terrats en Cultura finalitzarà com és ja tradició la Nit del Piromusical, amb un concert de Donallop, el final de les festes de la ciutat de Barcelona, i els vins de la DO Catalunya maridant l'espectacle.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation