Els vins de la DO Terra Alta van tornar al Mercat de Santa Caterina

Aquest passat divendres, la Denominació d'Origen Terra Alta torna a Barcelona per participar en un nou tast del Mercat de Santa Caterina . Aquesta vegada els assistents van poder gaudir de 6 referències de la DO Terra Alta maridades amb 6 degustacions gastronòmiques elaborades amb productes de les parades del mercat.

Els assistents al tast van poder degustar alguns dels vins guanyadors de la darrera edició del concurs Grenaches du Monde , del qual la DO Terra Alta n'ha estat la seu enguany, i on ha aconseguit 44 medalles , 14 d'or i 30 de plata, uns números que representen el 17% de les medalles totals atorgades pel concurs, i el 54% de les medalles obtingudes pels vins catalans.

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar

Els vins de la DO Terra Alta, acompanyen també aquests dies les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar , un dels peixos més saborosos del que es pesquen a la zona, i una base important de la restauració a l'Ametlla de Mar. Fins al 13 de maig.

Els diferents restaurants que participen d'aquestes jornades ofereixen un menú on la tonyina roja és la principal protagonista, elaborada amb tècniques tant tradicionals com innovadores, i maridada amb les garnatxes blanques de la DO Terra Alta.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation