Josep i Ton Mata, Montserrat Mascaró i Ruth Troyano seran els guardonats a la Nit de l’Enologia

La Nit de l'Enologia 2018 se celebrarà el divendres 27 d'abril a Vilarnau, Espiells (Sant Sadurní d'Anoia), a les 20:30 hores

La Nit de l'Enologia 2018 premiarà a Antoni i Josep Mata Casanovas , com a “enòlegs sèniors” per les seves trajectòries de més de cinquanta anys com a elaboradors de vins, a la Montserrat Mascaró Alemany , com a “l'enòloga amb la millor trajectòria professional”, i a la Ruth Troyano Puig , per la tasca de difusió de la cultura del món del vi.

logo nit enologia
La Nit de l'Enologia 2018 se celebrarà el divendres 27 d'abril a Vilarnau, Espiells (Sant Sadurní d'Anoia), a les 20:30 hores, coincidint amb el 29è Congrés de l'ACE: Vitivinicultura Sostenible “Eficiència i Sostenibilitat en la Vinya i el Vi” .

Durant l'acte de la Nit de l'Enologia, es faran diferents reconeixements a personalitats i enòlegs del sector que han destacant durant l'any, es tracta d'una vetllada on es lliuraran els guardons i els assistents compartiran taula i copes.

També s'entregaran les acreditacions als nous col·legiats del Col.legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya.

Us animem a que ens acompanyeu en aquest dia tan especial pels enòlegs i enòlogues i membres del sector de la vitivinicultura.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation