S’amplia a 20 el nombre de cellers amb Vins de Vila i Terroir que participen a la 12ª edició de Tast amb Llops

La cita tindrà lloc el dissabte 5 de maig a les 18h a Gratallops dins dels actes de la Fira del Vi de Falset.

Més de la meitat de les entrades ja estan reservades.

El proper dissabte 5 de maig la plaça de Dalt de Gratallops acollirà la dotzena edició del festival Tast amb Llops que, aquest any, amplia la seva denominació i inclou el concepte de terrer, a més a més de Vins de Vila. Els vins que es podran tastar durant la cita, més de 80, són produccions molt limitades, marcades per la singularitat del terroir i la filosofia de vida del productor.

Tast amb Llops és una cita plenament consolidada al Priorat que té lloc el primer cap de setmana de la Fira del Vi de Falset. Va ser el primer dels actes satèl·lit que es van organitzar a la comarca coincidint amb la fira popular i manté la filosofia dels inicis: vins de gran qualitat i un espai de conversa i diàleg amb els elaboradors.

La trobada té lloc en un entorn rural amable amb vistes a les vinyes, davant de l'Hotel Cal Llop. S'acompanya amb música jazz en directe que aquest any anirà a càrrec de Jazz Quintet i un aperitiu servit per acompanyar el tast dels vins.

Aquest 2018, a la cita hi participaran els cellers de Gratallops que lideren la iniciativa des dels inicis amb la coordinació de l'Hotel Cal Llop i un bon nombre de cellers convidats del Montsant, Priorat i Penedès, però també de Canàries, Alemanya i Navarra.

En total, 20 cellers amb un denominador comú l'elaboració de vins de gran qualitat i producció limitada que són un reflex del paisatge que els ha vist néixer.

Cellers de Gratallops

Àlvaro Palacios
Celler Cecilio
Celler de l'Abadia
Celler Devinssi
Clos Figueras
Clos i Terrasses
Clos Mogador
Fredi Torres Viticultor
Mas Martinet
Meritxell Pallejà
Ripoll Sans
Sara i René Viticultors
Igneus

Cellers convidats
Celler Merum Priorati – DOQ Priorat
Família Nin Ortiz – DOQ Priorat
Celler Joan d'Anquera – DO Montsant
Colet – DO Penedès
Borja Pérez Viticultor – Tenerife
Viña Zorzal – DO Navarra
Koehler Ruprecht – Alemanya

L'aforament està limitat a 250 persones i més de la meitat de les entrades ja estan, hores d'ara, reservades. L'any passat, tres setmanes abans de l'esdeveniment, els tiquets de Tast amb Llops es van esgotar.

L'accés al festival té un cost de 50 euros per persona i permet als assistents tastar els vins, gaudir de la música en directe i d'un tast gastronòmic. Com cada edició, Tast amb Llops compta amb el suport d'Aguiló Vinateria, la DOQ Priorat, la Toneillerie Saint Martin i l'Ajuntament de Gratallops.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation