Renovació de l’acord de patrocini amb AEB Ibérica

Amb el ferm desig de seguir aportant solucions als enòlegs i als cellers i mantenir-se al capdavant de la investigació, desenvolupament de noves gammes de productes i maquinària per tal de facilitar l'assistència tecnològica i aplicativa en qualsevol dels processos d'elaboració dels vins i begudes, AEB Ibèrica renova un any més el seu compromís i patrocini amb l'ACE.

AEB nasqué a Brescia (Itàlia) el 1963 com una empresa especialitzada en el sector dels coadjuvants per a la industria enològica i de les begudes. A les dècades següents, AEB promou la investigació científica en el sector a través de convenis amb Universitats, Instituts d'Investigació, Laboratoris Especialitzats, i Entitats Públiques i Privades. Desenvolupa una estratègia basada en la racionalització i optimització tècnica de processos, posicionant-se a l'avantguarda de la investigació dels tractaments, biotecnologia e higiene ambiental i sostenibilitat.

Seu AEB Ibérica
Líder en enologia y biotecnologies , AEB ofereix una amplia gamma de productes que permeten utilitzar les més innovadores tècniques d'elaboració i tractament del vi. Fruit del resultat de les innovatives investigacions cientificotècniques, el productes d'AEB usen formulacions úniques que responen de manera específica als problemes i necessitats del complex procés d'elaboració i conservació de les begudes.
Englobant una amplia gamma de soques pròpies de llevats i de nutrients de múltiples step´s que conformen la més complerta del sector. Sumat a això tenim una gran varietat de formulats enzimàtics , amplia selecció de derivats de fusta i tanins , que permeten elaborar vins més estructurats i de llarga vida. Per completar l'oferta s'afegeixen els coadjuvants de filtració i detergents amb la finalitat de treballar sempre en les optimes condicions, així com múltiples equips i maquinaria que participen en l'elaboració dels mostos i vins.
El know how aconseguit a través d'una amplia experiència internacional, fa d'AEB Group un soci capacitat i complert per afrontar els problemes més complexos i sofisticats del procés de producció. AEB Group es present en els cinc continents, amb 13 empreses, 8 centres de producció 13 filials comercials, 4 laboratoris de desenvolupament i investigació, 7 laboratoris de control de qualitat , més de 150 agents comercials i estreta col·laboració amb més de 20 universitats e Instituts d'Investigació i recerca.
AEB Ibèrica neix el 1988 a Castellbisbal, com a filial del grup. Essent avui líder en el sector, i una referencia indiscutible per als cellers, tècnics, responsables de producció i enòlegs. La seva xarxa comercial, extensament especialitzada, desenvolupa un suport tècnic exclusiu i complert a tota la Península Ibèrica i les illes, essent aquí també on es centralitza la producció de tots els coadjuvants de filtració comercialitzats mundialment per tot el Grup.

AEB Group recentment ha adquirit també Innotec Tecnologia Innovative Srl, empresa que ofereix solucions per instal·lacions a l'avantguarda en el sector de l'enologia i les begudes. Gràcies a aquesta operació estratègica, s'amplia la gamma oferta per AEB, completant-la amb les instal·lacions i la tecnologia d'avantguarda present a l'enologia i l'àrea d'activitat d'altres begudes com : cervesa, aigües minerals, softdrinks, sucs, espirituosos i begudes de baixa graduació alcohòlica.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation