Ja us podeu inscriure al 29è Congrés i Nit de L’Enologia 2018

El dia 27 d'abril de 2018 se celebrarà el Congrés Tècnic a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona de Castelldefels, sota el títol: Eficiència i Sostenibilitat en la Vinya i el Vi

29 Congres
Durant la jornada tècnica, es realitzaran diferents ponències amb l'objectiu de millorar el coneixement sobre el tema i al vespre, amb el lema “La Nit de l'Enologia”, es convoquen els premis anuals per reconèixer la feina dels enòlegs en la tasca realitzada en favor de l'enologia, desenvolupada diàriament amb la màxima entrega i coratge per tota Catalunya i retre'ls homenatge.

La Nit de l'Enologia d'aquest 2018 es celebrarà a Vilarnau i es centrarà en tres categories. Els premiats de les tres categories seran designats per la junta.

  • L'enòleg sènior ; el reconeixement a un professional, amb més de 25 anys de dedicació, que ja ha viscut la seva edat d'or personal i que s'ha convertit en un referent.
  • L'enòleg amb la millor trajectòria professional , concretada en la solidesa i coherència d'una línia o un projecte que dóna com a resultat un producte de referència.
  • Mèrit Periodístic; per la tasca de difusió del món de l'enologia, el vi i el seu entorn.

Per a més informació i inscripcions ace@enolegs.cat , al tel 93 891 25 50 o digitalment a través d'aquest enllaç .

Esperem la vostra participació.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation